>Americanos

>Det var en ganska härlig helg, fredagen bjöd till exempel på lyx i olika former. Först gick vi till Little Italy och käkade Gnocci (jättegott) och drack dyra italienska viner. Där satt vi i några timmar innan vi kände att det var dags att lämna stället åt sitt öde och söka nya jaktmarker. Det blev Björns Bar och vår favoritservitris var där och lockade oss att dricka sjukt goda viner. Villa Maria Sauvingon Blanc, herrejävlar säger jag bara. Bästa vita vinet någonsin. Under tiden vi satt och njöt av vita viner och getost gjorde polisen razzia på Little Italy. Tömde hela deras förråd av dyra italienska viner. Sju poliser, en piket, en polisbil och en civil bil fylldes med trettio bärkassar dyra viner. Och alla på stället var tvungna att gå. Stackars Little Italy som glömt förnya sitt utskänkningstillstånd. Och stackars oss som inte stannade kvar och slapp betala notan.
På lördagen hämtade vi moster och körde till mammas grav för att göra fint och tända ett ljus. På kvällen var det dags för maskerad igen. Jag var sjuttiotalspimp i peruk och hawaiiskjorta. Det var rätt kul faktiskt. Tänkte att jag inte skulle bli bakis så jag blandade bara sangriadrinkar hela kvällen, rödvin med juice och russian. Men det funkade inte. Söndagen var därför en heldag i sängen. Totalt slöseri.
Igår fick Siri nya däck som ska tåla vinterväglag. Min underbara svåger satte själv dit dem eftersom ingen mekaniker på hans jobb hade tid. Han fick min flaska Capitel de Roari som tack och bilen fick åka till shoppingcentrat 421 som belöning. Det ser väldigt amerikanskt ut där. Hoppas de överlever, me like amerikanska shoppingcentran.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to >Americanos

  1. Anonymous says:

    >Fina dom nya däcken! Smart att dekalerna sitter kvar på åkytan (heter det på skateboard i alla fall) så man kan se om dom slits :D

Leave a Reply