>I love to love you baby

>I evigheter sneglade vi på varann över skärmarna i salen där vi satt två rader ifrån varann. Inte den allra första dan, då satt vi rygg i rygg och jag såg dina tänder först av allt och jag gillar tänder som dina. Men du var grinig och tvär och då spelar sällan snygga tänder någon roll. Månaderna gick och du var den smartaste jag mött. Full av idéer och kreationer som ingen annan ens var i närheten av. Och jag blev imponerad. Och jag såg att din griniga tvärhet bara var ett gulligt drag av gubbe. Och jag trillade pladask som en pannkaka. Och du trillade du med, över mina korta flätor och något annat som jag aldrig förstått. Men jag är glad att du trillade trots att det tog hundrafemti dagar för dig att erkänna. Nu har det gått tvåtusenåttahundrafemti dagar sen du erkände och tretusen sen det klack till i mig. Och det klickar fortfarande, varje dag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to >I love to love you baby

  1. Eva says:

    >Åååååh, gulle er!! Sötaste paret i hela Göteborg.

Leave a Reply