>Girlfriend in a coma

>Göteborgskalaset har bytt namn till Kulturkalaset. Haha, fan vad roliga dom är. Det kommer ändå vara langos och dansband och jobbiga typer som spiller pripps blå på mina sneakers från deras skvimpiga plastglas. Jag vet tre saker jag ska se iallfall, om jag får chansen. Fabbes Music Music Music, Holger som spelar med Emrik och Timbuktu som spelar med Damn! Fast bara om det är gött väder.

Note to self: Ta aldrig NyQuil mitt i natten om du ska jobba dagen efter.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to >Girlfriend in a coma

 1. Gadde says:

  >Missa inte heller Vive la Fête. Torsdag 17/8 på Lilla Bommen.

  My Space.

  Ful video – bra låt.

 2. Gadde says:

  >Ny hemsida till Vive la Fête:
  http://www.vivelafete.be/

  Sorry för spammet.

Leave a Reply