>It’s Such a Perfect Day

>Idag var en sådan där unik dag där allt känns helt rätt. När man vaknar och vet att vädret kommer att bli gudomligt och en ljummen bris får rullgardinen att fladdra upp så att man ser solen skina utanför. En sådan dag när man får en tid hos farbror doktorn två timmar efter att man har ringt vårdcentralen. När man oanmäld knackar på hos sin underbara vän på väg till apoteket och bjuds på gott kaffe i soligt kök. När tanten på apoteket är supersnäll och tar sig tid bara för min skull. När man får ta ledigt från jobbet hela dagen och bara sitta i solen och titta på när gudsonen springer benen av sig på en fantastisk lekpark och säger mitt namn för allra första gången. När dom ringer från Game för att berätta att GTA IV som jag bokat ligger där och väntar på mig. Och man hittar en perfekt present till sin moster som fyller år och gör henne alldeles extra glad när man ringer på dörren. När koltrasten sjunger i solnedgången medans man leker pantgömma med barn och vuxna på en gräsmatta i mina barndoms kvarter. När pantgömma är precis lika roligt som för tjugo år sedan. Och när man kommer hem och blandar den mest perfekta Sangria som man sippar på sittandes i fönstret medans det skymmer över hustaken, då vet man att det var en speciell dag. En helt perfekt dag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply