Fairytale Of New York

När vi landade i New York för snart tre veckor sedan var det 28 grader varmt och högsommar. Idag kom snön. Från sommar till vinter på tjugo dagar, måste vara någon typ av rekord. Så vi försöker värma upp vårt gamla hus. Vi började med ACn, men det var långt ifrån tillräckligt när kylan drog in. Dessutom gillar den att koppla ifrån sig i tid och otid. Sedan hittade Jonas två värmefläktar som fick gå varma (höhö) hela kvällen och natten. Nu har vi dessutom även hittat värmepumpen, ett gasdrivet monster i ett stort plåtskåp. Det brinner och luktar gas och vi är lagom nojjiga över detta, ovana vid gas som vi är. Sist men inte minst lyckades jag även slå på elementet i mitt rum genom att vrida på nån mystisk ratt på värmeaggregatet. Och så en katt i knät och en över fötterna på det. Men det är fortfarande kallt. Tror fan det när kvinnan har en hel vägg och ett halvt tag i englasfönster och en kattlucka som ständigt står öppen och pumpar in kalluft för fullt.
Oavsett väder så är staden fantastisk. Den gör sig precis lika bra i snöstorm som solsken.

Utanför vår dörr i West Village

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply