>Growin’ up

>Idag är min sista dag som trettioettåring och det borde man ju göra något viktigt av. Jag ska snart träffa en snubbe som ska berätta för mig vad jag är värd, det ska bli intressant. Jag får också äran att städa ett otroligt stökigt hem, för på Lördag kommer tjocka släkten och firar min födelse så som de gjort trettioen gånger tidigare. Som trettiotvååring kommer jag ha körkort, ett städat hem, snygga badshorts och en Bruce Springsteen-box. Dock är det osäkert om jag kommer sluta spela tevespel, tjuvröka och dricka fulöl. Men kanske måste jag sluta ha flätor. Det är nog dags att systembolaget slutar be om mitt leg varje gång.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to >Growin’ up

  1. Anonymous says:

    >Jag hoppas att du inte sluta att gå i converse. För jag som är lite äldre har fortfarande dessa dojjer som favo. och tänket alltid att ha minst ett par …

  2. bikt.com says:

    >Det skulle aldrig falla mig in att sluta med Converse. Världens snyggaste och bästa sko.

Leave a Reply