>Dag trettiotre – Dia treinta y tres

>Inatt sov jag kanske tre timmar sammanlagt, resten av tiden yrade min hjärna spanska ord och meningar hela natten igenom. Kanske var det på grund av det sena kaffet. Kanske för att grannarna på andra sidan pappväggen grälade högljutt. Kanske var det för att det enda språk jag hört under hela söndagen var spanska. Kanske var det fullmåne. Hur som helst borde jag nog varit tröttare, men jag klarade dagen utan problemas. Vi fick två nya klasskamrater idag. De två mest uttråkade och surmulna tjejer jag någonsin träffat. En från Florida och en från Amsterdam. Otroligt ocharmiga. Men vår underbart stränga lärarinna Rebecca satte dem på plats rätt rejält när de envisades med att prata amerikanska under lektionen. SIN INGLÉS! No habla inglés in la clase! Det intressanta är att dessa tjejer gått i skolan i tio veckor och de kan fortfarande inte prata spanska. Så för att inte samma öde ska drabba oss har Elin, tack vare sin date (vi kan kalla honom Greig), hittat en utbytesstudent till oss så att vi får öva på talet. En spansk fotbollsspelare som vill lära sig engelska, så vi pratar spanska med honom och han pratar engelska med oss så rättar vi varann. Vi ska träffas i övermorgon för första gången, så får vi se om det är något man kan tänka sig fortsätta med. Mañana amigos!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply