Recap

Sedan resan till Amsterdam har tiden som vanligt runnit mig mellan fingrarna. Det blev en resa till London. Och en till Barcelona, där nån jävel stal min väska med min fina NICI plånbok jag haft sen 2001 och min älskade, fina vårjacka. Det tog udden av resandet på något sätt, så nu njuter jag mest av att vara hemma i min underbara soffa och leka med mina Appleprodukter.
Har även hamnat i en förförisk, förrädisk shopping spree. Är det inte ny madrass så är det en kamera som jag egentligen inte behöver men bara älskar. Eller stolar från femtiotalet på auktion. Eller Ray Ban-glajjor. Och eftersom jag just blivit ensam ägare till Siri (bilen med stort B) så har jag inte råd med sådana utsvävningar.  Jag har dock lärt mig blanda nya färger av gamla nagellack, så på så sätt sparar jag ändå en del pengar.

Älskade Paddington station i London

Det är enkelt att blanda nya färger om man har hutlöst många gamla

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Recap

  1. Leif says:

    Du som bor i göteborg måste kolla dessa dojjer Ethletic Classic High-Top , de finns i någon butik med ecko,,, fair trade ??
    Jag ska beställa ett par från england .
    Leif

Leave a Reply