På Samma Gator Som Cederhök

En arbetsdag kvar innan semestern kickar in på allvar. Och gud vad den är efterlängtad denna sommar. Trots att jag egentligen inte har några stora planer så har jag sällan sett fram emot långledigt så mycket som just nu. Eller kanske just därför.

På Måndag åker jag med Siri till Stockholm för att bo hos min kära Annika och hennes kära Martin i en vecka. Vi ska paddla kajak, det vet jag. Jag fick en kajaktur i födelsedagspresent av Ank när jag var och hälsade på senast. Sedan hoppas jag Stockholm kan visa sin allra vackraste och soligaste sida för mig. Det var så längesedan sist.

Sedan handlar semestern mest om att distribuera tiden mellan min far, min syster med familj och mina vänner. Gå på Way out West, grilla, bada, skjuta luftgevär, dricka kall öl på varm uteservering, kolla in Snöleoparderna på Nordens Ark. Och inte läsa jobbmailen på tre veckor.

Fast det där sista, det kommer inte hända. Jag känner mig själv så väl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to På Samma Gator Som Cederhök

  1. Birgitta says:

    Hej, jag försöker ta reda på om båten “Go” som seglades av Donald (din far?) finns kvar i hans ägo, jag har sett en annons via er blog. Kontakta mig gärna! /Birgitta

Leave a Reply