Bunnies!

Noras största intresse verkar vara djur. Om hon får välja bok är det oftast någon med bilder på kattungar och hundvalpar som gäller och mitt WWF-magasin slukar hon (bokstavligen) och kvittrar förtjust så fort en bild på en panda eller en tigerunge dyker upp. Så idag tog vi bilen till moster Tina vars kanin nyss fått ungar. Sex stycken små ulliga praliner i blandade färger. Noras (och min) förtjusning visste inga gränser.

    

Den lilla grå skönheten i mitten ska behållas och därhemma bråkas det om hon ska heta Grey eller Bulldog.

Det gör ont i ögonen av allt det vackra i min systers trädgård just nu. Som denna azalean. Som tagen ur en Japansk sagobok.

En vacker dag ska jag ha min egen trädgård. Med gamla, knotiga äppleträd, ett staket med en grind och en lummig, bångstyrig grönska. Där ska jag sitta på en gunga och sippa på ett glas Vinho Verde medan grannens pianospelande letar sig in i min idyll. En vacker dag.

This entry was posted in Nora. Bookmark the permalink.

Leave a Reply