Hijo de puta

torsdag, januari 21, 2010

När jag fyllde trettio kom min familj upp på kontoret där jag jobbade med champagne och blommor för att kidnappa mig. Vi gick ner till kajen vid "Läppstiftet" och åt tårta och drack bubbel och sedan kördes jag till Sisjön där jag fick välja en cykel som present. Och denna cykel har sedan dess varit min trogna följeslagare. Fram tills imorse. Plötsligt stod hon inte där längre, där hon alltid står. Helt borta. Inte på någon av gårdarna i Haga, inte i cykelrummet eller i källaren. Puts väck.
En ny cykel kostar nästan femtusen kronor. Jag kommer inte få en spänn av försäkringsbolaget eftersom den var drygt fem år gammal och begagnatvärdet täcker knappt självrisken. Men det som stör mig allra mest är att det troligen är några kids som burit bort den för att de inte hade något roligare för sig. En yrkestjuv vet bättre än så. Den hade trasig korg, trasiga växlar och ett lås som är omöjligt att bryta upp. Inte värd en spänn på Blocket. Men ack så värdefull för mig. Fan.

2 Kommentarer:

At 2/2/10 08:45, Anonymous Oscar Bäckström sa...

FUCK YOU JÄVLA RETARD, INGEN LÄSER DIN BLOGG SÅ SKAFFA ETT LIV, GTFO!!!!!!1111

 
At 2/2/10 10:00, Blogger bikt.com sa...

Hej Oscar Bäckström på Stadsledningskontoret i Stockholm. Hälsar du på mamma eller pappa på jobbet idag? Varför är du så arg? Är du också en cykeltjuv? Eller har Caps lock bara fastnat på din dator? Så många frågor, så lite tid.

 

Skicka en kommentar

<< Hem