Nu är våren kommen

fredag, mars 18, 2005

I natt var jag och kollade på tranorna som dansade vid Hornborgarsjön. Det var fyra stycken och de framförde en koreograferad pojkbandsdans iförda gula stickade tröjor med en vit rand tvärs över magen. Jag tror till och med att de sjöng en aning. Som från ingenstans dök ett tåg upp. Tranorna såg inte tåget, men det gjorde jag och vände genast bort huvudet. Så plötsligt var den fina trankvartetten bara en trio.

Jag blev frisk i onsdags, jag gick nämligen på löpbandet i tretti minuter efter träningen. Och som av en slump (vi vet alla att det inte är en slump, men vi kan ju låtsas) så fungerade hissen när jag kom hem. HA! Avslöjad!

Funderingar

måndag, mars 14, 2005

Vecka 10

John Fogerty är ruggigt bra live nu när han får mangla gamla creedence hits igen. Plus att han gör sig väldigt bra tillsammans med rödvin.

Hos Pelle har enormt god mat, det visste jag innan. Men att de har ett grymt gott middagserbjudande till ett riktigt bra pris, det var något nytt. Kalvfilé med perfekt potatis, ljuvlig sås, inlagd gurka och l i n g o n. Eller vinbärsgelé. För 89 bananer!

Om min fantasi i vaket tillstånd varit hälften så fascinerande som när jag sover hade jag säkert varit författare. Eller konstnär. Eller bäggedera.

En schlagerafton kan bli riktigt lajbans om man blandar in sangria, karaoke, fnissiga tjejer och gott käk.

Om man kollar på gamla video8 filmer kan man lära känna sig själv som vilsen nybliven tonåring, all over again. Det var inte så hemskt som jag hade väntat mig, men hur såg man ut egentligen? Tur att jag hade mitt tuffa Bob Marley-linne och Converse, eftersom frisyren var bortom all räddning.

Det är kul att testa spel när man testar spel som GT4. Även om det är väldigt svårt att tjäna pengar. I spelet alltså. Jag har en Corvette. I spelet alltså.

Vår hyresvärd hatar oss. Hur annars kan man förklara att hissen varit trasig i tre veckor. Ingenting har hänt med den förbannade hissen trots att jag hotade med hyressänkning i senaste gnällmailet. Nu är det krig.

Hanging with the raisin girls

tisdag, mars 08, 2005

Idag fick jag en superfin present av Rockparty, på internationella kvinnodagen å allt. Dom rackarna har bokat in både Tori OCH NIN till sommarens festival. Och jag som trodde jag skulle slippa Hultsfred i år. Tji fick jag. Och TACK snälla Rockparty, ni är väldens bästa!

Viva España

söndag, mars 06, 2005

Sju ljuvliga dagar och åttatusen munnar kallt öl senare är vi åter tillbaks i köldrekordets Gotemburgo. Här är dock beviset på att vi minsann fick sommar, mitt i vintern.

En väldigt kort resedagbok.

Nueva Estocolmo

Efter en jobbig vecka med sol, öl, sol, mat, sol, värme, sol, semester och sol är vi nu äntligen hemma i La Suecia igen. Tyvärr missade vi alla köldrekord när vi satt på takterassen i 28 graders värme och drack Gin o Tonic. Resedagbok kommer inom kort, såklart.