Alive and Kicking

torsdag, maj 31, 2007

Om två dagar blir jag 33. Lite mer än halvvägs till pensionsåldern. Och när jag kollar på vad jag skulle förbättra i mitt liv under det gångna året, visar det sig att jag skött mig ganska bra. Jag tog mitt körkort, jag skaffade både Springsteenbox (som jag aldrig har lyssnat på) och snygga badshorts. Dock har jag inte blivit bättre på att städa. Tvärtom. Och jag tjuvröker extremt mycket, dricker en hel del fulöl och spelar fortfarande tevespel. Och ja, jag har flätor och systembolaget frågar om leg tre gånger av fyra. Men det får man ju ta som en komplimang nu såhär tretton år efter man blev systembolagsmyndig.

Party all the time

måndag, maj 21, 2007

I onsdags blev det en sån där oväntat trevlig och lång partykväll på kontoret, en sån där nästan alla stannar kvar til the bitter end och alla förråd töms på minsta lilla droppe. My Man dök upp och vi hade en "gå i trapp"-tävling runt köksön, jag förlorade tydligen. Jag är inte alls bra på att "gå i trapp" enligt kollegor och pojkvän. Men jag fick vansinnigt ont i låren och vaderna, för att "gå i trapp" är ingen lek. Och när jag i Lördags skulle visa för andra hur dålig jag verkligen var på detta så fick jag kramp i vaden och nu haltar jag runt som en skadskjuten kråka.
Detta hindrade mig inte från att släpa med mig hubby och bubbel på Skansberget igår. Vi käkade grillad kyckling och drack kall Cava i solen och sen spelade jag mig upp till Pro-nivå på Wii bowling. Så nu har jag både ont i vaden och träningsvärk i resten av kroppen. Men min pappa mår bara bättre och bättre och det är det enda som räknas.

Praise you

torsdag, maj 17, 2007

Operationen gick enligt plan och allt ser ljust ut. Jag har bestämt mig för att bli blodgivare, inte en dag för tidigt. Och så hade jag bestämt att inte röka mer om allt gick bra, men det gjorde jag visst ändå. Ge mig nya orsaker, tack. Eller en liten gnutta karaktär, för det har jag aldrig ägt.

Say a little prayer for me

onsdag, maj 16, 2007

Just i detta nu ligger min älskade far på ett operationsbord och blottar sitt hjärta för ett team specialister. Sällan i mitt liv har jag varit så orolig och nervös som just nu. Jag har bara en förälder kvar i livet och den föräldern betyder allt för mig. Jag brukar inte be till högre makter, men jag gör det nu. För säkerhets skull.

Finlandia

onsdag, maj 09, 2007

Jag är så jävla trött på The Ark och hoppas av hela mitt hjärta att de kommer sist på lördagens Eurovisionsschlagerfestival. Och så hoppas jag slippa höra deras låt en enda gång till eftersom alla kommer skämmas för mycket för att spela den. Låten var inte ens bra första gången man hörde den men när till och med reklamfilmerna använder den till leda i varje reklampaus så vill jag bara kräkas. Den låten hör hemma längst ner på sjöbottnen.

Google it!

onsdag, maj 02, 2007

På begäran har jag nu listat de sju intressantaste Googlesökningarna som lett besökare till min site.

7. "Pulvermos"
Detta gör mig glad, att någon mer än jag Googlar på pulvermos.

6. "Raggarbrudar Ljungskile"
Det var faktiskt på Marstrand vi träffade Raggarbrudarna, men Google är inte så nogräknad.

5. "jag hatar att gå på jobbar"
Det är en väldigt fin sökning, på många sätt. Vad väntar man sig att hitta? Likasinnade? Hela världen är full av likasinnade, vännen.

4. "liten gullig bil"
Ja, jag har en liten gullig bil själv, så jag har full förståelse hur man kan Googla på andra som har det.

3. "var hyr man en jordfräs i göteborg"
Hur hamnade jag högt på Google med denna sökning? Känner mig rätt tuff på något sätt.

2. "finns spöke på riktig?"
Ännu en felstavad och oerhört gullig sökning. Jag har aldrig bloggat om spöken, annat än i kapsylöppnarform, antar att sökaren blev besviken.

1. "Tjejer som visar snipan"
Tur att snipan är stavad med ett P. Annars hade jag blivit äcklad. Nu blir jag bara glad och ser framför mig hur tjejerna visar upp sin nyinköpta Träsnipa med blått kapell i Lysekils hamn.