Var dag är helgdag

måndag, maj 26, 2008

Nu har solen skinit så många dagar i sträck att man börjar bli bortskämd. Man tar den för given. Som att bo i Kalifornien. Och plötsligt måste man inte sitta ute och grilla på en lördagskväll utan kan nöja sig med att grilla på balkongen trots att den ligger i skuggan. Så såg helgen ut. Härlig BBQ på balkong i Lördags och gudomligt goda, gigantiska drinkar på Grill Del Mundo i Fredags. Gigantiska drinkar som vi delade på fyra vill jag bara tillägga. Är det lönefredag så är det.

Grill Del Slow

fredag, maj 23, 2008

Rättelse: Först fick vi vänta utanför i en kvart innan stället behagade öppna kl 12. Vilka lunchrestauranger öppnar 12 anyway? Sedan fick vi vänta på att de skulle skriva menyn på griffeltavlan. Maten kom hyfsat snabbt, men 125 spänn för en kycklingmacka med tre bitar okryddad kyckling, lite sallad och guacamole är inte värt priset. Lite fetaost? Färskost? Nånting extra borde man få på mackan för det priset. Sedan tog det ytterligare 30 minuter att få betala. Plus en kvart för att de hämtade våra kort ett i taget.
Jag hade höga förväntningar på Grill Del Mundo. Hoppas detta bara är barnsjukdomar.

Pay Day

Jag skriver detta inlägg mest för att få puttat ner föregående inlägg lite. Jag har inte så mycket att säga nämligen. Solen skiner, det är lönefredag, vinlotteri, härlig lunch på Grill Del Mundo i solen. After Work. Helg. Ljuva, ljuva sommarvärme. Livet är bra skönt just nu.